Advokat Novi Beograd

O nama

Advokatska kancelarija Stojanović-Miljuš

Advokatska kancelarija Stojanović-Miljuš je osnovana 2015. godine, udruživanjem mladih, ambicioznih i odlučnih advokata Mirka Stojanovića i Borisa Miljuša. Svojom filozofijom i jedinstvenim pristupom radu, stekli su poverenje velikog broja fizičkih i pravnih lica.

 
Temelj poslovanja naše kancelarije je odnos sa klijentom koji se zanisva na međusobnom poverenju. Ono što nas izdvaja jeste strpljenje i posvećenost klijentu u cilju razumevanja svih Vaših zahteva i nedoumica, kako bismo Vam svojom stručnošću predstavili sve moguće opcije i dali najbolje savete za rešenje Vaših problema.

Mi razumemo nesigurnost i nepoverenje građana u pravosudni sistem, kao i kompleksnost predmeta i dužinu trajanja postupaka i tu smo uz Vas u svako doba kako bi Vas proveli sigurnim putem kroz sve faze sudskih procedura. Nezavisno od prirode predmeta, naš cilj je potpuna pravna zaštita Vas i Vašeg interesa i ostvarivanje maksimalnih rezultata.


Poučeni višegodišnjim iskustvom, zastupajući klijente u najraznovrsnijim predmetima na teritoriji cele Srbije, ponekad i u saradnji sa advokatskim kancelarijama iz inostranstva, možemo da garantujemo jedno:


Ne postoji problem koji ne možemo zajedno da rešimo!